Jump to content
OpenRCT2
Sign in to follow this  
S-Man42

No excitement ratings on new RollerCoaster

Recommended Posts

Hi,

i built a new Wooden RollerCoaster but it gets no excitement ratings. This makes the peeps do not enter the attraction. Is there anything I should check?

Greets S-Man

no_values.png

Share this post


Link to post
22 minutes ago, S-Man42 said:

Yes there is one. This causes the problem?

Yep. The game can only calculate stats for one ride at a time. If a ride loops infinitely it will prevent other rides from getting their stats calculated.

  • Like 1
  • Winner 1

Share this post


Link to post
On 21/05/2018 at 11:14, Deurklink said:

Is there an attraction somewhere in the park with an infinitely looping track (so which does not return to the station?)

I've just come across this issue on a couple of rides in my park. Are you able to elaborate on what you mean by this as i don't quite understand

Share this post


Link to post

If you used cheats to make rollercoasters that are normally not possible, those might be blocking the ride rating calculator for all other rides in the park.

There is also a bug that occurs when a shop is placed next to vertical track, see #10376. If that is the case, remove the shop and it should work again.

Share this post


Link to post
5 hours ago, jensj12 said:

If you used cheats to make rollercoasters that are normally not possible, those might be blocking the ride rating calculator for all other rides in the park.

There is also a bug that occurs when a shop is placed next to vertical track, see #10376. If that is the case, remove the shop and it should work again.

Hey ive looked at the thread and ive not used any cheats with any of my coasters. I have deleted all the rides other than a roller coaster that has this issue and it still isnt showing any ratings. I have not used the tile inspector once.

Share this post


Link to post
2 hours ago, HarryLUFC said:

Hey ive looked at the thread and ive not used any cheats with any of my coasters. I have deleted all the rides other than a roller coaster that has this issue and it still isnt showing any ratings. I have not used the tile inspector once.

Could you upload your save? We can't tell from a short description.

Share this post


Link to post
On 21/05/2018 at 06:06, S-Man42 said:

Hi,

i built a new Wooden RollerCoaster but it gets no excitement ratings. This makes the peeps do not enter the attraction. Is there anything I should check?

Greets S-Man

no_values.png

You need to run it through than wait a few minutes before it will receive it's rating.

Share this post


Link to post

Yes, I can now load it.

For me, it does generate ratings on Slngha if I delete all other rides. I haven't tracked down specifically which ride is blocking the ratings generation, though.

Edited by Gymnasiast

Share this post


Link to post
7 hours ago, Gymnasiast said:

Yes, I can now load it.

For me, it does generate ratings on Slngha if I delete all other rides. I haven't tracked down specifically which ride is blocking the ratings generation, though.

Do you think this is a general bug then or will there be a way to fix it?

Share this post


Link to post

Ratings should always be generated, and I'm also sure this problem can be fixed.

However, the problem is that we don't know yet what causes the ratings in your park to get stuck. It would help if we could pinpoint it to one particular ride.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...