Jump to content
OpenRCT2

OFF

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OFF

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So I run a rather fast Server, if you want the stats you can always ask but I noticed that once I ran a headless server for dedicated use that everything in-game skips (sort of rubberbanding) but once I run the normal client on default integrated graphics and minimize the window the server runs just fine. Any ideas to why the headless client lags in comparison with just running the normal client? (not to forget the normal client runs around an avg of 12 CPU where as the headless uses about 0 to 1 CPU).
  2. Yes I have this option checked (enabled) and it simply keeps doing what's being shown in the video above. In fact both options do the same thing, the host doesn't even show up in the multiplayer screen as if it even refuses to connect in the first place. #EDIT: Removing the files in the documents to reset settings does not help.
  3. You can't turn off these warnings because the server thinks the path is not connected to the burger stall, this happens occasionally and replacing the path should (most likely) work.
  4. Yep, totally has to do with the guests. Yep, totally has to do with the game rendering as when the game "lags" it highers your ping.
  5. Just found out that whenever I am alone on the Dedicated Server (1 person excluding the host, headless) I get network desync message just once and that's it. But whenever other people join as well it'll simply wont allow me to connect.
  6. So as stated in the title, whenever I am on my Dedicated Server everything seems fine but whenever I either get disconnected or try to rejoin with many guests in the world it'll disconnect me the moment I try to navigate to the place where all the attractions/guests are. I have the option on to keep me connected even when there's a desync but it simply disconnects me without reason.
  7. This is a confirmed bug (Confirmed it myself), after finishing a build (Such as a RollerCoaster) edit the build and remove the station and rebuild the station. This should recognize the full length of the station.
×
×
  • Create New...