Jump to content
OpenRCT2
flossystuds

Problems saving track designs (with and without scenery)

Recommended Posts

Hello all! Recently ran into a problem when saving track design which is quite irritating. Saving the actual design itself works fine but when I go to place the actual track design in a park, it will show the ghost of the track but when i place the ride it just disappears. I used to not get charged for the ride which was fine I suppose but after updating to the newest version (which would be 0.2.4 as of October 2019) Instead of placing and not getting charged, I now get charged. Quite unfortunate considering I made a custom "scenario" with scenery to serve as a better rollercoaster designer, which of course is now useless. Not sure if anyone else has ran into this problem or fixed it but if so please let me know!

Best,

Flossystuds

Share this post


Link to post

Are you on release or develop? If you're not sure, please provide the build hash in the title screen (which looks something like ab1c2de).

Share this post


Link to post

Ah ok, you're running the 0.2.4 release. Could you upgrade to the latest develop and see if your problem persists?

Edited by Gymnasiast

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...