Jump to content
OpenRCT2
Sign in to follow this  
Karin

rides cant generate test results?

Recommended Posts

Somethings happened in my park... all was well but now when i place any ride (game generated or custom), it lets me test and open it, but the stats are unavailable so not many go on them...   :(

 

If anyone knows what causes this please help! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look for hacked rides or rides that got stuck. If a train never gets back to its original station, it will cause the ride rating calculations to stop working in the entire park.

  • Informative 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thankyou :)    

 

Yes that makes sense cos i'd put a few oddball rides in using arbitrary changes since the last save that worked.   I checked them all and they seemed to be working, with stats present...  then i deleted them one by one and it still didnt fix it.  I had to use a previous save to get on track again, and have since rebuilt all the same rides too without issue lol - but it had to be one of them.      

 

Thankyou again for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...